Website ini khas untuk owner bisnes yang tercari-cari sistem follow-up wasap bersistem untuk staff atau teamsales..

“Mudahkan Kerja Follow-Up Customer Anda Secara Automatik Walaupun Anda Masih Manual Close Sales!”

Acena tu? Dia macam nie.. Anda masih close sales secara manual tetapi bahagian follow-up untuk customer senyap, customer belum bayar, customer tak bagi feedback.. biar sistem yang buat kerja secara automatik 24 jam!

Dari Meja Owner Binses..
TuanPakya
ZAKARIA GHAZALI

Hai, Salam hormat..👋

Nama saya Zakaria Ghazali. Panggil jer Pakya. Adakah anda sedang hadapi salah satu issue seperti ini?

Jika “Ya”, Tahniah! Anda kini berada dalam website yang betul. Pakya akan bantu anda..

Kurang dari 3 minit dari sekarang. Anda bakal dibantu oleh pakya sendiri. Bersedia! Teruskan bacaan..

MEMPERKENALKAN..

FU CHANGER

FU Changer merupakan satu e-course yang anda bakal belajar bagaimana step by step membina sistem follow-up wasap automatik 24 jam.

Apa Yang Anda Bakal Belajar Dalam ECourse FU Changer?

ECourse ini sangat sesuai untuk anda yang close sales di whatsapp dah power tapi follow-up tak sempat. Antara modul yang anda bakal belajar..

Untuk buat auto follow-up ini, Anda bakal didedahkan teknik integrasi dengan menggunakan Whatsapp + Sistem Follow-up. Ianya mudah jer nak integrasi, tak perlu nak coding-coding apa semua. Tarik-tarik.. siap!

Ini teknik nak convert prospek jadi customer anda. Kadang prospek yang mesej anda, bukan dia beli on the spot, perlu masa untuk convert. Teknik ini berteruskan berbulan-bulan follow-up. Bukan follow-up promosi, tetapi untuk mengingatkan prospek yang kita aktif dan wujud. Kiranya, follow-up beri tips dan sharing. Boleh set setiap hari boleh.. setiap minggu boleh..

Prospek selalu senyap selepas bagi harga? tak perlu risau selepas anda pelajari sistem auto follow-up ini. Anda boleh set jer pelbagai jenis follow-up ikut pada kes. Dibawah ini, antara Follow-Up yang anda boleh bina :

Semua follow-up diatas ini, anda boleh set keyword tertentu dan dia akan auto jalan follow-up. senangggggg….!

Ini paling best, Kadang anda pakai 1 whatsapp tetapi banyak produk dok close sales. Produk kesihatan la.. produk kurus la.. tudung la.. Jangan risau, anda boleh set follow-up ikut pada produk.

Wahhh.. best kan modul yang bakal anda belajar? Tapi siapa Tuan Pakya ni?

Izinkan pakya memperkenal diri dahulu..

Antara kerjasama syarikat Tuan Pakya dengan syarikat teknologi internet luar negara sebagai partner.

Kepakaran Tuan Pakya dan team pakya adalah membantu bisnes owner melancarkan perjalanan bisnes dengan menggunakan Teknologi Integrasi Sistem supaya lebih automasi. Tuan Pakya telah berpengalaman melatih beratus orang usahawan terutamanya bisnes owner dalam melancarkan bisnes menggunakan teknologi tersebut.

Sesi Integrasi Sistem Bersama Tuan Fateh dari Azdan Quranic Centre.
Sesi Integrasi Sistem Bersama Sis Laila dari Furqanworks Sdn. Bhd.
Sesi Integrasi Sistem Bersama Tuan Najmi Hamdi dari Waapify
Sesi Integrasi Sistem Bersama Tuan Faris dan team beliau dari Suamsihat Sdn. Bhd.

dan banyak lagi syarikat yang Tuan Pakya bantu..

Senarai Pelanggan Dibawah Tuan Pakya dan Team.

dan kepakaran Tuan Pakya dalam integrasi sistem :

Apa Lagi Yang Anda Bakal Dapat?

#01 : FU CHANGER WEBINAR (Bernilai RM397)

Bukan ecourse sekadar anda dapat, tetapi anda dapat juga webinar. Boleh join pada 31 Disember ini. Anda bakal belajar secara LIVE!

#02 : REVIEW SESSIONS (Bernilai RM197)

Sesi review ini akan dibuat selepas webinar. Tujuannya, pakya akan double check apa follow-up yang anda set. Mana yang nak kena adjust follow-up, kita akan adjust terus secara live! fuhhh.. dapat personal touch dengan pakya.

#03 : PRIVATE GROUP Selama 1 Tahun (Bernilai RM597)

Anda bakal dapat support melalui Group Whatsapp selama satu tahun. Anda juga diberi EXTRA SEAT untuk tambah staff anda dalam group ini. Senang kan?

Semuanya untuk bantu anda mempercepatkan automasi. Lebih cepat faham..

Beri peluang untuk pakya bantu anda. Insyallah, pasni perjalanan bisnes anda lebih sistematik dan anda ada masa untuk cover bahagian bisnes anda yang lain.

Berapa Harga Untuk ECourse FU Changer Ini?

Jika nak dikira nilainya..

Tetapi Pakya Tak Sampai Hati Nak Beri Semahal Itu..

Anda cuma laburkan sebanyak..

RM997 RM797 

RM597 

RM397 

Harga Promo ini akan tamat :

Hari
Jam
Minit
Saat

Khas untuk Pre-Order sahaja. Ecourse akan dapat pada 10 – 15 Disember 2022.

Nilai akan dinaikkan mengikut tarikh :
30 Nov 2022 = RM297
1 – 5 Dis 2022 = RM397
6 – 15 Dis 2022 = RM497

Anda jugak layak sertai Cabutan Bertuah! Hadiah impian anda..

TARIKH CABUTAN : 30 JUN 2023

Anda usah takut, jika anda tak faham apa yang diajar atau stuck sampai tak boleh ikut video yang diberi..

100-money-back-guarantee-1

Pakya akan beri kepada anda..

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 30 HARI!  

Dalam beberapa minit lagi selepas anda dapatkan ecourse ini, Anda akan berada jauh di hadapan semua pesaing produk anda dengan skill automasi follow-up ini.

Pelaburan anda adalah sangat rendah jika nak dibandingkan apa yang bakal anda dapat. Tetapi anda tak perlu risau atau tanggung sebarang risiko. Pakya akan memberi peluang untuk anda akses ecourse ini selama tempoh 30 hari.

Kiranya, ecourse ini tidak membantu anda.. terus whatsapp kami untuk pulangan duit serta-merta.

Ikhlas,
TuanPakya
ZAKARIA GHAZALI
Cuma nak remind anda..

P.S : Ramai yang belum buat auto follow-up ini, jadi.. ambil peluang supaya anda lebih hebat dari pesaing anda. lebih automasi!

P.S.S : Ecourse FU Changer nie, amatlah murah jika nak dibandingkan dengan automasi yang bakal anda dapat nanti.

P.S.S.S : Anda perlu tempah sekarang kerana nilainya akan dinaikkan bila cukup kuotanya. Jadi cepat bertindak!

Ada Kemusykilan?

Rujuk soalan lazim dibawah. Mungkin membantu..

Oh tidak, kita bakal menggunakan Whatsapp API Unofficial.

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan atau sebarang soalan. Boleh terus berhubung dengan pegawai khidmat pelanggan kami.

This site is not a part of the Facebook™ or Google™ website or Facebook Inc. or Google Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook™ or Google™ in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. GOOGLE is a trademark of GOOGLE, Inc.

×