Website ini khas untuk owner bisnes @ marketer yang stuck tak tahu nak agih lead bagaimana secara automatik.

“Rahsia Terbongkar : Bagaimana Bina Bot Collect Lead Yang Super Advanced!”

Ya, Bina robot.. yang mana berfungsi collect lead dari messenger terus ke whatsapp anda secara automatik. semuanya automatik..

22 & 23 Okt 2022 | 9 Pagi – 5 Petang | Zoom Meeting

Terhad 50 Orang Sahaja

Promo Super Early Bird Tinggal Lagi :

Dari Meja Marketer,
TuanPakya
Zakaria Ghazali

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Dalam website ini, anda akan bantu tuan selesaikan 2 MASALAH UTAMA.

#01 – Masalah Link Wasap Tak Boleh Guna Dalam fbads

Baru-baru ini heboh isu link wasap seperti wa.me dan seangkatannya tidak boleh diguna dalam fbads objektif traffic.

Objective ‘Traffic’ dah tak boleh pakai jika anda letak link wasap di post ads. fuhhh..

Jam
Minit
Saat

Semua owner dan marketer start pening hal ini..😢 ads tak jalan. stuck..

Ramai jugak yang pm pakya, tanya bagaimana nak setel?

Jadi, pakya akan bongkarkan teknik bagaimana tuan boleh dapatkan jugak lead ke wasap dengan mudah tanpa guna link wasap.

#02 – Masalah Agih Lead Masih Secara Manual..

Isu ini dah lama terjadi kepada anda sehingga sekarang. Betul tak pakya kata? Anda masih buat iklan ke wasap dan agih lead secara manual kepada team sales atau staff sale anda. Agih satu.. satu..

Kerja ini amat memenatkan, biarkan saja sistem yang buat.. tapi bagaimana nak buat sistem agih lead ini?

Jadi, pakya akan ajar kepada anda bagaimana nak membina robot auto agih lead paling ‘rare’ di dunia. Ianya akan membantu anda 24 jam tanpa henti.

Mari pakya memperkenalkan..

LEADBOT MASTERCLASS

Bina Bot Untuk Collect Lead Secara Automatik Dari Messenger Ke Wasap

“Siapa Saya Dzulfaqar Hashim? dan bagaimana saya boleh bantu anda?

Dzulfaqar Hashim berpengalaman dalam bisnes online dan Facebook ads dari tahun 2013, dah menghabiskan jutaan ringgit duit dalam Facebook Advertising, Ada yang tak menjadi, ada yang meletop sales nya. Cikgu Dzulfaqar Hashim merupakan salah seorang trainer & juga pemilik bagi Bumbu Agency Sdn Bhd dan Bumbu Group of Companies.

Cikgu Dzul juga seorang Digital Marketing Consultant & Trainer, iaitu melatih marketer, consult kempen marketing clients dan pengalaman Cikgu Dzul bukan dari mengajar semata-mata kerana Cikgu Dzul juga adalah USAHAWAN seperti anda! Cikgu Dzul ada menjual produk, menjual servis, main dengan affiliates produk digital, founder produk sendiri dan macam-macam lagi. Banyak pengalaman pahit manis.

Cikgu Dzul sudahpun menganjurkan lebih dari 400 kelas fizikal daripada tahun 2016 sehingga sekarang dan telah dihadiri oleh lebih dari 8000 peserta.

Anda akan diajarkan ILMU MAHAL fokus hanyalah cara nak cipta OFFER yang menarik dan teknikal setting ads. Senang nak follow, ramai cakap senang faham..

Antara yang akan diajar dalam modul 01 ialah..

Dahsyat kan ilmu yang bakal diajar ini? Memang Advanced Sungguh!

Berapa Harga Teknik X + Group Coaching  Nie?

Anda cuma perlu laburkan sebanyak..

RM997 RM797

RM497

untuk dapatkan ilmu yang mahal ini..

Jualan Akan Ditutup Lagi :

Jam
Minit
Saat

Bertindak sekarang! Sebelum terlambat..

Anda usah takut, jika anda tak faham apa yang diajar atau stuck sampai tak boleh ikut video yang diberi..

100-money-back-guarantee-1

Cikgu akan beri kepada anda..

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 30 HARI!  

Dalam beberapa minit lagi selepas anda dapatkan panduan video ini, Anda akan berada jauh di hadapan semua pesaing produk anda dengan skill facebook ads yang power.

Pelaburan anda adalah sangat rendah jika nak dibandingkan sales yang bakal anda dapat. Tetapi anda tak perlu risau atau tanggung sebarang risiko. Kami akan memberi peluang untuk anda menonton video ini selama tempoh 30 hari.

Kiranya, panduan video tidak membantu anda.. terus whatsapp kami untuk pulangan duit serta-merta.

Dari Meja Marketer,
TuanPakya
Zakaria Ghazali
Cuma nak remind anda..

P.S : Ramai yang ajar facebook ads, tapi ketahuilah cikgu lebih pakar dalam bab ni, sebab cikgu dah ada RESULT yang PROVEN akan membantu anda.

P.S.S : Panduan Video Teknik X nie, amatlah murah jika nak dibandingkan dengan Sales yang bakal anda dapat nanti.

P.S.S.S : Anda perlu tempah sekarang kerana nilainya akan dinaikkan bila cukup kuotanya. Jadi cepat bertindak!

Ada Kemusykilan?

Rujuk soalan lazim dibawah. Mungkin membantu..

Jawapan 1

Jawapan 2

Masih ada soalan? tanya dibawah..

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan atau sebarang soalan. Boleh terus berhubung dengan pegawai khidmat pelanggan kami.

This site is not a part of the Facebook™ or Google™ website or Facebook Inc. or Google Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook™ or Google™ in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. GOOGLE is a trademark of GOOGLE, Inc.