Jualan akan ditutup lagi :

Jam
Minit
Saat

Website ni khas untuk anda yang tak reti facebook ads

“Belajar fbAds Cara Mudah Dengan Teknik X + Group Coaching!”

Sifu akan guide anda, Percayalah sudah tiba giliran anda pulak.. lead akan berdesup2 masuk ke wasap anda dan sales pun mudah masuk di ecom anda.

Play Video

Kurang dari 3 minit dari sekarang, anda bakal didedahkan rahsia sebenar bagaimana buat facebook ads dengan mudah.

Dari Meja Marketer..
CikguDzul
DZULFAQAR HASHIM
Mari cikgu guide anda tapi sebelum tuu.. anda ada masalah ini?

Jika “YA”, Tahniah..đź‘Ź

Kerana anda berada di website yang BETUL! Anggap saja, masalah anda tu dah selesai. Mari cikgu bongkarkan apa yang bakal anda perolehi di website ini..

Memperkenalkan kepada anda..

Panduan Video :
TeknikX Ads

Panduan Video TeknikX Ads, teknik mudah belajar facebook ads.

Cikgu akan dedahkan rahsia sebenar bagaimana buat iklan bermula dengan bajet RM15 boleh menghasilkan jualan beratus ribu ringgit dalam masa yang singkat.

Ilmu Sebenar Dari Sifu Fb Ads

Boleh Lihat Student Cikgu Hasilkan Sales Beratus Ribu..

Ini adalah result sebenar, bukan cakap kosong tauu..

Play Video

Nak cikgu bantu dan guide anda untuk dapatkan result seperti mereka? teruskan bacaan..

Kejapppp..! Sebelum tu..

“Siapa Saya Dzulfaqar Hashim? dan bagaimana saya boleh bantu anda?

Dzulfaqar Hashim berpengalaman dalam bisnes online dan Facebook ads dari tahun 2013, dah menghabiskan jutaan ringgit duit dalam Facebook Advertising, Ada yang tak menjadi, ada yang meletop sales nya. Cikgu Dzulfaqar Hashim merupakan salah seorang trainer & juga pemilik bagi Bumbu Agency Sdn Bhd dan Bumbu Group of Companies.

Cikgu Dzul juga seorang Digital Marketing Consultant & Trainer, iaitu melatih marketer, consult kempen marketing clients dan pengalaman Cikgu Dzul bukan dari mengajar semata-mata kerana Cikgu Dzul juga adalah USAHAWAN seperti anda! Cikgu Dzul ada menjual produk, menjual servis, main dengan affiliates produk digital, founder produk sendiri dan macam-macam lagi. Banyak pengalaman pahit manis.

Cikgu Dzul sudahpun menganjurkan lebih dari 400 kelas fizikal daripada tahun 2016 sehingga sekarang dan telah dihadiri oleh lebih dari 8000 peserta.

Dalam Panduan Video Ini..

Apa Yang Anda Bakal Belajar?

Anda akan diajarkan ILMU MAHAL fokus hanyalah cara nak cipta OFFER yang menarik dan teknikal setting ads. Senang nak follow, ramai cakap senang faham..

Antara yang akan diajar dalam modul 01 ialah..

Dahsyat kan ilmu yang bakal diajar ini? Memang Advanced Sungguh!

Antara yang akan diajar dalam modul 02 ialah..

Dahsyat kan ilmu yang bakal diajar ini? Memang Advanced Sungguh!

Berapa Harga Teknik X + Group Coaching  Nie?

Anda cuma perlu laburkan sebanyak..

RM197 RM150

RM97 jer..

untuk dapatkan ilmu yang mahal ini..

Jualan Akan Ditutup Lagi :

Jam
Minit
Saat

Bertindak sekarang! Sebelum terlambat..

BONUS #01 : EBOOK WINNING ADS

Antara apa yang anda bakal berapa dalam ini ialah..

Anda usah takut, jika anda tak faham apa yang diajar atau stuck sampai tak boleh ikut video yang diberi..

Cikgu akan beri kepada anda..

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 30 HARI!  

Dalam beberapa minit lagi selepas anda dapatkan panduan video ini, Anda akan berada jauh di hadapan semua pesaing produk anda dengan skill facebook ads yang power.

Pelaburan anda adalah sangat rendah jika nak dibandingkan sales yang bakal anda dapat. Tetapi anda tak perlu risau atau tanggung sebarang risiko. Kami akan memberi peluang untuk anda menonton video ini selama tempoh 30 hari.

Kiranya, panduan video tidak membantu anda.. terus whatsapp kami untuk pulangan duit serta-merta.

Ikhlas,
CikguDzul
DZULFAQAR HASHIM
Cuma nak remind anda..

P.S : Ramai yang ajar facebook ads, tapi ketahuilah cikgu lebih pakar dalam bab ni, sebab cikgu dah ada RESULT yang PROVEN akan membantu anda.

P.S.S : Panduan Video Teknik X nie, amatlah murah jika nak dibandingkan dengan Sales yang bakal anda dapat nanti.

P.S.S.S : Anda perlu tempah sekarang kerana nilainya akan dinaikkan bila cukup kuotanya. Jadi cepat bertindak!

Ada Kemusykilan?

Rujuk soalan lazim dibawah. Mungkin membantu..

Jawapan 1

Jawapan 2

Masih ada soalan? tanya dibawah..

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan atau sebarang soalan. Boleh terus berhubung dengan pegawai khidmat pelanggan kami.

Sifuim Marketing, Darulaman Perdana, Sungai Petani, Kedah.

This site is not a part of the Facebook™ or Google™ website or Facebook Inc. or Google Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook™ or Google™ in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. GOOGLE is a trademark of GOOGLE, Inc.